Hudvård och smink

Honest Kiss lockar fram det bästa i dig

Känner du att du behöver piffa upp din stil lite och inte riktigt vet hur du ska göra det? Då har jag hittat lösningen! Honest Kiss är en ny internetbutik med mode och skönhetsprodukter men med en extra tvist som du inte ska missa! 

Jag tycker det är så roligt att hitta på nya butiker online. Med ett litet barn hemma så är det ibland lite svårt att få tid över till att shoppa mode och skönhet ute i vanliga butiker. Därför uppskattar jag alltid när någon hittar på ett nytt koncept. Och i vanlig ordning vill jag såklart alltid testa på det! 

Inte lika stor fokus på min egen stil

Att bli mamma är en av de bästa sakerna som har hänt i mitt liv, såklart! Däremot så känner jag att jag helt och hållet har tappat bort min egna personliga stil när det kommer till kläder och hår. Ofta sminkar jag mig inte heller, vilket jag alltid gjorde innan jag fick Estelle. 

Det är nästan alltid så att mina egna behov kommer sist ner av alla prioriteringar men jag försöker att ändå hinna med egentid. De gånger när jag får en stund över gillar jag att fokusera på hudvård men också shopping online. Det är så jag slappnar av. Det var just så jag upptäckte Honest Kiss och deras internetbutik, du kan shoppa bland annat serum där. 

Shoppa med bättre priser hos Honest Kiss

Honest Kiss är ingen traditionell onlinebutik utan de erbjuder kunderna något utöver det vanliga. Självklart hittar du här en massa modeprodukter, men även skönhet, accessoarer, smycken och en massa annat. Det som utmärker dem är att priserna är så otroligt mycket lägre än hos andra. 

Allt som du kan köpa hos Honest Kiss är dessutom från de absolut bästa märkena! Så om du gillar att shoppa så ska du verkligen inte missa dem. 

För att ta del av de underbara priserna på alla dessa märken så erbjuder Honest Kiss ett medlemskap i deras exklusiva klubb till endast en liten kostnad. Medlemskapet förnyas varje månad den 6e men det har ingen bindningstid alls utan du kan vara med så länge du vill. Så länge du kontaktar deras kundtjänst innan den 6e så kommer det att avslutas utan att mer pengar dras från ditt konto. 

Jag älskar det konceptet och att du inte binder dig till något är superviktigt. Jag gillar inte att signa upp mig på något som jag inte vet om jag kommer att gilla eller inte. Sen gillar jag också att det inte är en massa krångliga processer för att avsluta det utan det räcker med ett mail. 

Presentkort att shoppa för på Honest Kiss

Som medlem i den exklusiva klubben kommer du varje månad när medlemskapet att förnyas få ett presentkort att handla för på Honest Kiss hemsida. Det är på det sättet som du kan njuta av de otroligt låga priserna! Jag tycker det här verkligen är så himla smart. 

Med tanke på att det är billigt så kommer pengarna räcka väldigt mycket längre än på någon annan onlineshop. 

Jag själv har inte gått med i klubben ännu men nästa gång när jag har en stund över att spendera på mig själv så är det det första jag tänker göra. Jag vill inte gå miste om de fina fördelarna och speciellt inte om de häftiga tjänsterna som de har som jag ska berätta mer om nu. 

Honest Kiss lockar fram det bästa i dig. Få hjälp med din personliga image från en perosnlig stylist från Honest Kiss. Tips på kläder som passar dig- Även smink och frisyr som pssar ditt ansikte bäst.

Den mest spännanade delen av Honest Kiss

Nu tänkte jag berätta lite mer om den delen av Honest Kiss som jag verkligen tycker låter spännande och som jag är så intresserad av att prova

Det handlar om deras personliga stylist! Du som medlem i deras exklusiva klubb kan använda ditt månatliga presentkort för att boka in en rådgivning med deras personliga stylist. 

Jag är så fascinerad av det här. Tänk vilka möjligheter det ger. Som jag nämnde så har jag inte riktigt haft tid att fokuser på mig själv under de senaste åren och jag behöver verkligen få tips och råd på kläder, smink och hår. Jag tror att det kommer att hjälpa mig att känna mig lite mer självsäker. 

Det absolut bästa här är att Honest Kiss erbjuder den här tjänsten till ett så bra pris! Även om du använder till presentkort till det här så kommer du fortfarande ha massor kvar att spendera på andra fina produkter. 

Hur fungerar den personliga stylist tjänsten? 

Den här tjänsten passar inte bara perfekt för oss mammor som behöver lite extra glam utan alla som känner att de vill ha tips och inspiration. 

Med Honest Kiss personliga stylist får du de absolut bästa råden om vilka kläder som passar dig bäst till vardags men också till fest. 

Det enda du behöver göra är att ta ett par bilder på dig själv där man tydligt ser hela kroppen och berätta för personliga stylistteamet vad det är du känner att du vill ha hjälp med för att förbättra din stil. Teamet kommer när de har gjort en analys av bilderna att skapa perfekta outfits för dig. 

Jag ser så fram emot att få testa det här. Just nu är jag mest fokuserad på hur jag bäst kan klä mig i min vardag men tänk dig om du har ett bröllop eller ett annat stort evenemang att gå? I det fallet kommer det här ju så väl till pass!

Hur man imponerar 

Inte nog med att du kan få hjälp med kläder och det som bäst klär din kroppsform så kan du även få veta hur du sminkar dig för att framhäva dina finaste drag. Även hur du kan styla håret på bästa sätt för att sätta fokus på ditt vackra ansikte. 

Det här är ett perfekt nu när det är en ny säsong och ny årstid. Jag känner alltid lite extra mycket för att göra en förändring i samband med det. Det är lite som att starta om på något nytt. 

Jag kommer helt klart att låta Honest Kiss få mig att känna mig som en filmstjärna

Som jag nämnde tidigare har jag den senaste tiden inte sminkat mig speciellt mycket och känner att jag gärna skulle vilja ha lite tips på hur jag med minsta möjliga ansträngning kan framhäva mina ögon. Jag tror att Honest Kiss kommer att kunna ge mig inspiration till det här! 

Kom i form

Honest Kiss nästa tjänst är minst lika spännande i min mening. Det handlar den här gången om en personlig tränare. 

Precis på samma sätt som den personliga stylisten så kommer du med den personliga tränaren att få uppge de mål som du har och kommer få hjälp utifrån det. 

Här kan du fokusera på att komma i bättre form och träning eller lägga mer vikt på att äta hälsosammare. Vilket mål du än har så kommer du få både en skräddarsydd träningsplan och kostplan anpassade efter dina behov.

Ett superbra sätt att komma igång med träning om du som jag inte riktigt har prioriterat det på sistone. Men jag skulle nog säga att den här tjänsten också passar de som redan tränar. Det är ju aldrig fel med att få lite tips och inspiration på nya typer av träningsövningar och recept på god mat. 

Jag är så positivt överraskad av de här två tjänsterna som Honest Kiss erbjuder. Det är något helt nytt för mig och jag gillar som sagt nya koncept i min onlineshopping. Och att jag kan få ännu mer fördelar med för både min hälsa och min personliga image är ju bara pricken över it.

Läs mer om tjänsterna och hur allt fungerar här: https://honestkiss.com/sv/personalized-services/ 

Ett välkomsterbjudande som du heller inte ska missa 

Förutom de härliga fördelarna med medlemskapet som jag nämnde tidigare så finns det ännu en som göra Honest Kiss så lockande

När du registrerar dig som medlem i deras exklusiva klubb så kommer du att få ta del av det bästa välkomsterbjudandet jag har sett på väldigt länge! En helt gratis presentlåda med fem fina produkter kommer du att få hemskickad. 

Och det är till och med så att du själv kommer att få välja den presentlådor som passar dig absolut bäst. Honest Kiss har spenderat tid på att sätta ihop jättefina lådor, och produkterna som ingår är från bra märken. 

Jag har kikat lite på utbudet på hemsidan och har fastnat för några stycken. Jag tror jag kommer att ha lite svårt att välja vilken av dem jag ska beställa när jag blir medlem. De jag funderar på är Clarins, Clinque, Essie eller OPI! Alla de presentlådorna innehåller alltså fem olika produkter och de är inte små tester utan fullstora produkter. 

Jag tycker bara det här gör det värt att bli medlem i klubben och testa det ett tag. Det enda som du behöver betala är frakten för själva lådan. Verkligen ingenting om du jämför med allt du får! 

Ser fram emot att testa Honest Kiss

Jag är så intresserad av testa Honest Kiss och medlemskapet hos dem. Som jag sa tidigare så är det det första som jag kommer att göra när jag har en stund över nästa gång. 

Jag kommer utan tvekan att börja med att spendera mitt presentkort på en personlig stylist. Ser så fram emot att få piffa till mig lite, jag tycker verkligen att jag är värd det! 

Sen är jag intresserad av att få köpa alla mina favoritprodukter till huden och smink till de otroligt låga priser. 
Jag funderar också på att skriva en liten recension om Honest Kiss när jag har hunnit prova medlemskapet ett tag. Berätta om min egna upplevelse och hur det verkligen fungerar. Stay tuned!