Ida Warg
Hudvård och smink

Ida Warg – svensk hårvård när den är som bäst

Jag har nyligen testat produkter från det nya märket som Ida Warg har startat. Och jag kan säga att jag är väldigt positivt överraskad av det här. Alla hårvårdsprodukter är veganska och av riktigt hög kvalité. 

Ida Warg är ju mest känd från sociala medier och som influencer men har under de senaste åren även börjat att skapa sig ett namn i skönhetsvärlden. Först och främst vad det hennes brun utan sol serie som lanserades och nu även en hårvårdsprodukter. 

Veganska och tillverkade i Norden

Det jag älskar idag är att så många av de nya märkena är fokuserade på att producera i Norden och att ingredienserna är veganska, och så även Ida Wargs produkter

Ida Warg står för en sund livsstil, hälsa och välmående och kvalitet, det är precis det som också genomsyrar hennes hårvårdsprodukter. 

Apropå Ida Warg och kvalitet så har jag tips på kvalitetstid med ditt barn här!

Serier för olika behov från Ida Warg

Jag har typiskt skandinaviskt hår som det ibland är svårt att hitta bra produkter till. Har jag för tunga produkter i håret så tynger det ner och känslan av renhet varar inte längre än några timmar. 

Men vi har ju alla olika hårtyper och ett behov av olika produkter. Ida Warg har tänkt på oss alla här, hon har skapat hela fem serier. 

Den första är Everyday som lämpar sig för dagligt bruk och inte innehåller ingredienser som är för starka. Det här är en serie som passar alla hårtyper och speciellt de som tvättar håret ofta. 

Sen har vi serien Silver som, precis som namnet indikerar, är en serie med silverschampo och silverbalsam och hårmask speciellt framtagna för att få bort gula toner i blont hår. Den är riktigt återfuktande och bra om håret är skadat. 

Moisture är näst ut. Den här serien har Ida Warg tagit fram för de som har grovt hår som behöver mycket fukt. Den innehåller kokosolja som skonsamt mjukgör.

Svensk hårvård från Ida Warg. Veganska produkter som produceras i norde och passar alla. Fem olika serier för alla hårtyper.

Mer volym och produkter för skadat hår

Volume är den serien som jag är väldigt nyfiken på att testa. Jag har så svårt att hitta ett volymschampo som verkligen fungerar. Och jag behöver verkligen lite volym i mitt hår! 

Repairserien passar såklart bäst för hår som är skadat och som behöver extra vård. Algextrakt i schampo och balsamet hjälper håret att bli starkare och att bli mjukt på nytt. 

En positiv känsla av Ida Warg

Med min typ av hår så valde jag att testa Everydayserien först, och jag älskar både schampot och balsamet. De passar mitt hår perfekt och tynger varken ner eller ger en känsla av fet hårbotten som vissa andra produkter. Jag kommer utan tvekan att fortsätta använda dem. 

Men som jag nämnde tidigare så kommer jag också att testa Ida Wargs Volume serie. Jag hoppas innerligt att den är bra eftersom jag inte tidigare har hittat ett bra schampo som ger volym till mitt platta skandinaviska hår.. 

Jag skulle utan tvekan rekommendera Ida Warg till alla. Eftersom det finns fem olika serier så kommer du hitta det som passar just dig. Att alla produkter också är veganska är ett stort, stort plus.