Lush
Hudvård och smink

Lush – magiska produkter för din hud och ditt hår

Det är ju ingen nyhet att jag gillar att testa nya produkter men den här gången tänkte jag nämna ett märke som jag har använt i flera år: Lush. Det är svårt att hitta bättre veganska produkter på marknaden enligt mig. Jag har aldrig sett mitt hår och min hud så strålande som sedan jag började använda deras produkter!

Om du fortfarande inte har haft chansen eller inte varit riktigt säker på om det är något för dig så kan jag verkligen garantera att du kommer att hitta något som passar just dig! 

Hälsosamt hår som strålar

Med mitt skandinaviska hår så har jag alltid lite svårt att hitta bra hårprodukter som håller vad de lovar. Ida Warg är ett märke som jag älskar, men jag skulle nästan säga att Lush är snäppet bättre

Jag är alltid på jakt efter ett schampo som verkligen rengör men på ett skonsamt sätt. Jag vill helst kunna gå några dagar utan att behöva tänka på att tvätta håret. Jumping Juniper är min räddare i nöden. Den håller mitt hår rent i flera dagar från tvätt och doftar underbart men inte alls för starkt. Det är en schampo i fast form och den lilla runda kakan räcker en evighet. Jag tror jag är inne på min tredje månad och har fortfarande massor kvar! 

En annan hårprodukt som jag gärna vill tipsa om är Veganese som är ett flytande balsam. Det har en helt underbart citrusdoft och funkar så himla bra för mitt tunna hår. Det tynger inte alls ner då det är en mycket lätt konsistens, däremot så blir håret superlent och återfuktat. 10/10 poäng skulle jag utan tvekan ge det här balsamet! 

Lush gör veganska hudvårdsprodukter och hårvårdsprodukter som gör hår och hud hälsosamt och strålande. American Cream och Veganese är två av de bästa produkterna tillsammans med Jumping Juniper.

Mjuk och len hud med hudvård från Lush

Just nu under hösten och vintern när luften är lite torrare så behöver i alla fall jag tänka lite extra på mina hudvårdsprodukter och Lush har verkligen det perfekta utbudet. 

Min favorit av deras hudkrämer är Charity Pot som faktiskt slår flera flugor i en smäll. Det är en lotion som har perfekt konsistens och en helt underbar doft. Varje gång jag gör en beställning eller går till en Lushbutik så köper jag en Charity Pot! Den kommer i flera storlekar och den minsta är perfekt att ha med på resa! Men utöver de fördelar den ger mig så går också intäkterna för Charity Pot till olika välgörenhetsprojekt runt om i världen. Hur bra är inte det? 

En annan av mina favoriter är duschkrämen American Cream, det luktar som jordgubbar och grädde och får mig alltis att tänka på sommaren! Den säljs inte året runt så det gäller att passa på när den finns i sortimentet. 

Lush tänker på alla

Jag är ju väldigt mån om miljön och vill helst se till att jag påverkar den så lite som möjligt och det gäller även djurlivet. Det är en av anledningarna till att jag också tycker att Lush är så bra. De värnar om miljö och djurliv samtidigt som de alltid ser till att de produkter som tillverkas och säljs håller den högsta kvaliteten. 

Som jag nämnde tidigare så kan jag verkligen tipsa dig om att prova deras produkter om du inte redan gjort det. De är helt ärligt några av de bästa produkterna som jag någonsin testat.