Nemow Beauty.
Hudvård och smink

Nemow Beauty – all din shopping på ett ställe

För bara några veckor sedan så upptäckte jag Nemow Beauty tack vare en reklam på Facebook. En spännande online butik med många fördelar för oss som gillar hudvård, smink och mode. Det är inte ofta som jag hittar nya butiker att shoppa från så när nu väl har gjort det så vill jag såklart dela med mig av det. Läs vidare så får du veta varför det är så spännande! 

Jag som småbarnsmamma har så himla svårt att få till det med tiden ibland. Jag har liksom ingen möjlighet att spendera tid ute i affärer och shoppa saker till mig själv. Inte ens när jag behöver nya saker. Så för mig är onlineshopping räddningen och jag har på sistone varit lite uttråkad av de gamla vanliga sidorna som jag alltid använder. 

Nemow Beauty för alla shoppingsugna

Om du är småbarnsmamman som jag så kommer du bara att se fördelar med Nemow beauty och deras onlinebutik. Men det finns såklart fördelar för dig som inte har barn men som älskar att shoppa.

Jag upptäckte dem som sagt via en reklam på Facebook och det första jag gjorde var att kika in på hemsidan för att få reda på vad det faktiskt var. Redan där började de positiva känslorna. 

Hemsidan är så bra utformad och den tilltalade mig verkligen. Alla produkter och all text är tydligt formulerade och skrivna. Det här är för mig en superviktigt sak. Utan den delen så kommer jag att skippa det på en gång. Det ger inte en seriös känsla alls om det finns stavfel och om produktbeskrivningarna är konstiga. Pluspoäng för Nemow Beauty där. 

Utöver en bra design på hemsidan har de också ett riktigt bra utbud. Du kommer här att hitta alla de bästa märkena inom skönhet och mode hos Nemow Beauty, på så sätt kan du uppdatera din hudvård. Men de har även accessoarer, smycken och klockor. 

Alltså kan du shoppa allt på samma ställe. Så smidigt och perfekt för mig som inte har tid eller möjlighet att springa i affärer. Och heller inte tid att sitta i timmar och kika på onlinebutiker. 

Medlemskap och fina förmåner

Nemow Beauty fungerar på ett lite annorlunda vis än en vanlig onlinebutik. De har en exklusiv klubb som ger dig tillgång till helt otroliga priser på produkterna på deras hemsida. 

Medlemskapet är enkelt och inget som är bindande. Det är ett löpande abonnemang dom rullar på precis så länge som du själv vill, du betalar endast en liten avgift per månad. Det som medlemsavgiften ger dig är ett presentkort att shoppa med på Nemow Beautys hemsida. 

I och med att priserna är så mycket lägre än i andra butiker så kommer du bli förvånad över hur mycket du faktiskt får för dina pengar här! 

Men om du skulle känna att det här inte var den rätt butiken för dig så är det bara att kontakta kundtjänst och avsluta utan några krångligheter. Det spelar heller ingen roll om det är efter en dag eller 12 månader som du vill avsluta. Du är fri att göra det när som helst. 

Det bästa presentkortet

Jag gillar det här konceptet med presentkort och jag gillade det ännu mer när jag insåg att det faktiskt är möjligt att dela dem med vänner och familj. De är nämligen inte personliga. Sen har de heller inget utgångsdatum så du kan välja att använda dem precis när det passar dig. 

Jag är säker på att du själv kommer att vilja använda dem men om du är givmild så kan du göra någon riktigt glad med ett av presentkorten från Nemow Beauty

Tjänster att prova hos Nemow Beauty

Förutom kläder, skor, väskor och skönhetsprodukter i massor finns det även andra tjänster som du som medlem kan använda dina presentkort till hos Nemow Beauty. 

TV Streaming, musik och e-böcker är bara några av dem! Ge dig själv en månads avkoppling och underhållning från några av de mest kända tjänsterna som Netflix, HBO, Spotify och Storytel utan att behöva bli medlem hos dem. 

Det enda du faktiskt behöver göra för att ta del av det här är att lägga till den tjänsten som du vill testa i varukorgen på Nemow Beautys hemsida och sedan använda ditt presentkort vid betalningen. Alltså inget behov för att uppge dina kortuppgifter eller skapa en profil på deras hemsida. Efter det har du en hel månad på dig att njuta av innehållet och testa på om det är något för dig. 

Piffa upp dig med Nemow Beauty

En annan väldigt spännande tjänst som du kan köpa för dina presentkort är en rådgivning med en personlig stylist från Nemow Beauty. Men hur smart är inte det konceptet? Och nytänkande, jag har faktiskt inte sett det här på andra onlinebutiker. 

Jag har själv inte provat det ännu men läste om det och det verkar väldigt smidigt. Det enda som du behöver göra är att bifoga kort på dig själv och berätta för Nemow Beauty vilken del av din image som du skulle vilja ha tips och råd till. 

Det kan vara t ex hur du bäst stylar ditt hår eller sminkar dig för att framhäva din ögonfärg. Eller så kanske du skulle vilja veta hur du bäst klär dig för din kroppstyp. Vad det än är du funderar på och vill ha tips på så kan Nemow Beautys stylistteam hjälpa dig att piffa upp din stil.

Nemow Beauty - alla dina shoppingbehov på ett ställe. Mode, skänhet, accessoarer, smycken och klockor. Ett medlemskap som ger tillgång till otroligt låga priser men utan bindning. Få en härlig välkomstpresent som ny medlem och presentkort att använda på hemsidan.

Ett hälsosammare jag med Nemow Beauty 

Det tar inte slut här heller, du kan även få träningshjälp och råd för hur du kommer igång med en mer hälsosam livsstil från en personlig tränare hos Nemow Beauty

Det fungerar på liknande sätt som med den personliga stylisten, du berättar vad du har för mål med träningen och hälsan. Den personliga tränaren kommer baser på det skapa en kostplan med massor av goda recept för dig. Du får även en träningsplan som är anpassad efter dina mål. Självklart spelar det ingen roll om du bara är ute efter mer variation i din redan dagliga träning eller om du behöver hjälp att komma igång med träningen. Satsa på dig själv och din hälsa, det är aldrig en dålig investering. 

En härlig överraskning

Något jag absolut inte vill glömma att ägna en liten stund åt är den fantastiska presenten som du som ny medlem får av Nemow Beauty. Det är en välkomstgåva som är så mycket bättre än något jag tidigare har sett. 

Det handlar om en presentlåda med fem otroliga produkter som du får hemskickad till dig helt gratis. Det enda du faktiskt betalar är frakten. Det är dessutom inte vilka produkter som helst utan du får själv välja mellan en massa olika presentlådor från många olika märken. 

Jag själv valde en låda med fem produkter från La Roche-Posay. Ett märke som jag tidigare har provat ett par produkter från och som jag gillade. Jag blev inte besviken! Alla produkter var i full storlek och just det här märket är känd för sina skonsamma ingredienser som har bra inverkan på huden. 

Innan jag bestämde mig för just den presentlådan så funderade jag på en med produkter från Clinique och en annan från Clarins. Men eftersom jag redan har många produkter från de märkena så satsade jag istället på att testa något nytt från Nemow Beauty

Mina favoriter finns hos Nemow Beauty 

Jag har två favoriter när det kommer till skönhet och smink: Clinique och Clarins. Jag kan inte få nog utav deras produkter! De är alla så himla bra. För min hud så har jag märkt att de är de två märkena som passar allra bäst. 

Mitt badrumsskåp är fullt av härliga produkter men jag vill fortfarande prova nya. Och jag menar när du använder dem så tar de ju till slut slut. I min mening kan du aldrig har för mycket hudvårdsprodukter hemma och just därför älskar jag Nemow Beauty. Jag vet att jag kommer kunna prova nya produkter från båda mina favoriter utan att lägga ut en massa pengar. 

Faktiskt så kommer jag förmodligen kunna köpa fler produkter till priset av en produkt hos en annan onlinebutik. Det är verkligen en dröm för mig. Jag har svårt att se att jag kommer att avsluta det här medlemskapet i första taget.     

Sammanfattning

Som du ser så finns ju verkligen allt på ett och samma ställe hos Nemow Beauty. Du behöver med andra ord inte beställa från flera olika onlinebutiker och få det levererat i olika paket. Jag gillar när det är smidigt och när jag slipper springa till postutlämningen stup i kvarten för att hämta ut mina paket. 

Att Nemow Beauty dessutom erbjuder en underbar present som välkomstgåva är grädden på moset. Jag är så imponerad över deras initiativ och tjänst att jag vill fortsätta att utforska den. 

Jag är ganska säker på att jag tack vare Nemow Beauty kommer att hitta många nya hudvårdsprodukter och smink. Priserna är fantastiska och att bara betala en bråkdel av vad du gör på andra ställen är så bra.

Nu är jag alltid lite extra sugen på min egentid mellan alla måsten för jag vet att det ger mig en möjlighet till att kika på nyheter hos Nemow Beauty

Läs mer om alla fantastiska fördelar och hur du blir medlem här: https://nemowbeauty.com/sv/